nästa träff

Var ett tag sen jag skrev här nu blir lite glest med uppdateringar innan prinsessan kommit. Jag har var iväg igår o jobbade på ett event tillsammans med ullareds mattiaz mfl ska inte skriva mer om det då bloggen inte handlar om mig men det jag skulle komma fram till var att en utav tjejerna som var där o jobba hade druckit en del o hon hade sin valp med sig o jag smalt ju direkt när jag såg den lilla killen 11 veckor gammal 75% chihuahua 25% papillon så det vart nästan som kristal dock var detta en mix med en korthårig chihuahua.
då det var tal om efterfest och jag inte riktigt kände för det, typ 5 på morgonen ? så blev det att voffsingen sov inne hos mig istället.
vilken söt liten krabat, sov precis uppe på min arm vid ansiktet o snarkade världens sötaste snarkningar. moderskänslorna satte igång o nu vill jag hämta kristall på en gång ;)
På måndag åker jag iaf för att träffa kristall och sen måste jag ju inhandla ett litet halsband till henne med. så på måndag blir det en massa nya bilder på henne och n idagarna kommer jag lägga upp lite bilder på hennes julklappar :)
hoppas ni har haft en underbar jul !
/ F

Kristalls storebrorNu är jag hemma från en helgs intensivt inspelande utav en musikvideo och ett möte angående en annan musikvideo. Sliten men nu är man iaf några dagar närmare Kristalls hemkomst. På bilden ovan ser ni Kristalls storebror från kullen innan som har ungefär samma teckning som Kristall så ungefär såhär lär hon se ut om en vecka kanske. Var inne i en liten djuraffär i malmö idag, de hade inte så stort sortiment men man smälter ju totalt när man kollar på allt vad de har. Men det känns inte som att jag borde köpa något än eftersom att jag har önskat mig en massa grejer till henne i julklapp så det är ju bättre att vänta tills efter jul då :)

Jag kommer antagligen åka och hälsa på Kristall i slutet av denna veckan eller början utav nästa vecka så då kommer det komma upp en massa nya bilder på den lilla prinsessan :)

/ F

Namnet KristallHar fått frågan en del gånger nu "hur kommer det sig att hon ska heta kristall? hur kom du på det namnet?"
Helt ärligt så började jag spåna förlängesen. Jag ville ha något gulligt flicknamn typ prinsessan eller liknande. Men det kändes inte orginellt direkt och inte helt rätt heller.
Sen funderade jag på diamant och det gillade jag men det låter ju inte som ett namn direkt. Och genom diamant kom jag då fram till Kristall.

Men det vart ju inte säkert att hon skulle heta Kristall ändå, för man vet ju aldrig. Tänk så hade jag träffat henne också hade hon varit en Greta eller en Angelica !
Men som ni ser på bilden ovan var hon ju redan märkt, under nacken ungefär har hon ju en liten kristall.
När jag såg det då visste jag att det var rätt !

/ F

Den rosa biabäddenBild lånad från asklof.se

Nu har jag fått tag på ett ställe i skåne som har rosa biabäddar !
Dock ligger detta stället ute i skurup, tar ju ett tag för mig att ta mig ut där.
Ska se om det är någon som vill ge mig den i julklapp :)
Himla fin är den iaf !

Någon som har koll på vilken storlek en chihuahua/papillon ska ha på sin biabädd?
Det är inte så lätt som man tror det här :)

/ F

Biabädd

Jag planerar ju som aldrig förr inför Kristalls hemkomst och helt ärligt har jag valt ut en hel del grejer som ska köpas in eller önskas i julklapp. Men Kristalls säng har jag haft lite svårt för. De jag har fasnatt för har varit alldeles för dyra. Eller för tråkiga. Nu idag tog jag äntligen ett beslut om att jag ville ha en rosa biabädd.
Men nu kan jag inte hitta någon.
Är det någon som vet något ställe i skåne där man kan köpa rosa biabäddar eller någon hemsida där man kan klicka hem en ?

/F

TävlingNu ställer jag och kristall upp i vår första tävling, inte illa hon är ju inte ens hemkommen än !
Men det är ju en hel del grejer som måste införskaffas innan hon kommer hem så det är ju lika bra att sätta igång i tid.
Tävla du också på poshpoodle !

/ F

Vilken chockBilden ovan togs igår när jag var och valde ut kristall, ser ni mamma papillon ?

Efter en natt med lite för lite sömn då jag vaknade hela tiden för att jag ville prata med sambon om kristall (stackaren som skulle upp och jobba klockan 9 uppskattadeinte detta så mycket) så satte jag iaf igång datorn imorse. Jag fick en chock när jag såg att jag redan hade fått 2 kommentarer på bloggen jag som inte ens hade gett ut adressen till någon !
Men det är absolut alltid kul med besökare och kommentarer, det uppskattas !
Nu har jag ägnat ett bra tag åt att registrera mig på olika topplistor och även på bloglovin så vill ni följa mig och kristall där så tycker jag absolut att ni ska göra det !
Nu ska jag fortsätta klura ut vad man kan skriva i bloggen fram tills man får hem den lilla bebisflickan :)


/ F


Träffa Kristall för första gångenNu är jag hemma igen. Efter en bilfärd på ca 15 minuter kom vi äntligen fram till stället där Kristall bor nu. När dörren öppnades kom det en glad liten papillon mamma och hälsade på oss. Himla go var hon, hon följde med oss in till valparna också. Valparna låg och sov i en klunga på varandra men de vaknade snabbt när vi kom dit.

De sov och åt ju mest, såsom valpar och bebisar gör. Men ibland pep de till lite och sprang en liten runda. Kristall var det sötaste jag har sett i mitt liv. Pytteliten med helt runda små ögon. Det var ingen fråga om saken, henne måste jag ju ha.

Så nu är tingpenningen betalad och den 9e januari får jag min julklapp. Antagligen hinner jag och sambon min hinna flytta till en liten men dock större lägenhet innan dess.

Har 2 bilder till på henne från idag men de sparar jag till ett senare inlägg.
Och om 2-3 veckor bär det av till Arlöv igen för att hälsa på kristall igen, då kommer hon vara lite livligare så det ska bli kul :)


Första inläggetEfter att ha fått ett utbrott över denna tekniska värld då internet stängdes ner precis när jag hade skrivit färdigt ett långt blogginlägg försöker jag nu mig på det igen. Denna gången skriver jag dock i Word så att jag inte riskerar att komma i samma knipa igen.

Så nu har man alltså börjat blogga igen, det var ett tag sen. Visst har jag haft bloggabstinens men det har ändå varit skönt med en liten paus.

Denna bloggen blir dock inte som de tidigare som handlade om mitt glamourösa liv, dock kommer ni säkert skymta det i kulisserna.

Nej, denna bloggen. Den kommer handla om en liten prinsessa - Prinsessan Kristall.
Nu när jag skriver detta vet jag inte så mycket om kristall mer än att hon är ca 3½ vecka gammal, bor i burlöv och att hennes mamma är en papillon på 4 kg och pappan är en chihuahua på 2 kg. Jag vet inte heller riktigt hur hon ser ut, jag har bara sett en bild på henne men det är svårt att se hur hon kommer att se ut. Dock har jag fått se bilder på hennes helbror som har samma täckning som henne så jag har ju iaf ett litet hum om hur hon kommer se ut.

Bilder på hennes bror kommer jag att visa senare, men ovan kan ni se bilden på kristall.

Kristall är svaret på många års tjatande efter en valp. Nu är jag snart inne på mitt andra år som sambo så nu har pojkvän och föräldrar kommit fram till att jag nog är mogen nog att få en vovve. Så i julklapp i år får jag den bästa julklappen någonsin en varm och lurvig valp. Det blir ju en lite försenad julklapp då hon inte är leveransklar förräns vecka 1 men det kan jag leva med.

Om 3 timmar kommer jag att vara i burlöv, om 3 timmar kommer jag att träffa Kristall för första gången.
/F


Välkommen till min nya blogg!