Chihuahuaträffen

[bilden är inte från träffen utan lånad från http://www.freewebs.com/minelvis/chis.JPG då jag glömde kameran]
I Söndags var jag & Kristall på chihuahuaträff nere på i limhamn. Det var ca 20 chihuahuor, det var väldigt roligt att se då de såg så olika ut, stora & små, smala & tjocka, långhåriga & korthåriga. Några av chihuahuorna var ju helt otroligt små, nästan så att kristall såg enorm ut ;P Men kristall var å andra sidan långt ifrån störst även om hon kanske blir det med tiden.
Från början när vi kom dig var det bara jag en annan ägare som hade 2 chihuahuor & en papillon som hade kommit men tydligen så hade de andra mötts upp en bit bort och kom sedan i en samlad trupp. Stackars Kristall blev lite rädd. Hon är inte van vid chihuahor & definitivt inte 20 stycken som marcherar rakt emot henne.
Men det tog några minuter sen hade hon hur kul som helst och skulle busa med alla =)
Ser verkligen framemot fler träffar när det blivit lite varmare. Då ska jag även ta med kameran.
efter ca 2 timmar vi stranden (då jag och kristall tog en promenad också) så somnade Kristall bums på bussen & sedan bums i sängen när vi kom hem..

Listen up !

Ny favorit låt


Sista dagen

Imorgon är sista dagen att rösta.
Fram till 14/3 24:00 pågår röstningen och vi hoppas att ni alla hjälper till.
Ni markerar boxen brevid Kristall som är nummer 8 i valpklassen & 40 i charmtrollet och trycker sedan på knappen "vote" precis under. Adressen till röstningen är http://blandis.se/blogg/?page_id=576 och ni kan rösta 4 gånger per ip adress.
Tack så jättemycket v

Wetwetwet

Nu har lilla kristall duschat efter en långrunda tillsammans med sin största kompis (pyreneerhund på ca 70 kg) så sen blev det en dusch så hon är fin imorgon då hon ska smutsa ner sig på hundfältet med en massa chihuahuor. Kristall gillar inte att duscha inte det minsta hon äter inte ens godis under tiden så hemskt är det men nu är hon ren fin & luktar gott så det var värt det =)

Vi var nämligen på en väldigt lång runda ute på bulltofta idag där det var vääääldigt lerigt. jag & sambon tyckte iförsig att det var värre än vad hon tyckte hon är ju grym på terräng. Herregud hennes första 3 månader i livet visste hon inte att det fanns annat än snöstorm :P  Men även om hon tyckte det var kul så blev hon ju ganska smutsig, för att inte tala om hennes jacka som jag inte hinner tvätta tills imorgon. Får torka av den lite sen bara, den brukar vara rosa men nu är den mer askgrå.
Jag är så glad för jag har nämligen fått precis den typ utav hund jag önskade mig. En storhund i litet format. Smart, lättlärd & otroligt lydig. Min lilla tjej lekte med en lika gammal rottweilertik härrom dagen, den hade ingen chans mot kristall. Hon han inte ikapp henne & när hon väl gjorde närmanden markerade kristall väldigt tydligt att det inte var okej. Hon kommer funka lysande för agillity och kanske tillome lydnad ?
Nu börjar jag snart svamla bristen på sömn är ett faktum -

Framtiden

Jag längtar efter framtiden med Kristall, den som kommer väldigt snart & den lite mer avlägsna framtiden.
Jag längtar till chihuahuapromenaden på söndag & jag längtar till chihuahua träffen i maj.
Jag längtar efter att köpa världens finaste vuxenhund halsband till henne & jag längtar efter att para henne.
Jag längtar efter att ställa ut henne, vilket förhoppningsvis blir i juni.
Jag längtar efter att träna agillity med henne.

v Men mest utav allt så ser jag fram emot att spendera minuter, dagar och år tillsammans med henne v

bilder från senaste besöket hos Hugo


Dina

Jag har blivit dålig på att ha med mig kameran ut så det har blivit lite dåligt med bilder men det ska det bli ändring på ! I helgen så flyttade Vanessa & hennes hund Dina (75% chihuahua 25% dvärgpincher) till vårat område & idag tog vi en promenad tillsammans =) Kristall & Dina är inte riktigt världens bästa vänner, Kristall är lite mer energifylld och hoppig & lekig medans Dina mest tycker att Kristall är jobbig & att det är kallt. Nu är det ifs inte snö som på bilden utan den bilden lånade jag från vanessas blogg då jag inte hade med mig kameran ut :p

På hundens nivå

Jag & Kristall
har en väldigt speciell relation

Kärlek


Rösta

KRISTALL BEHÖVER ERA RÖSTER.
Rösta på kristall i valpklassen & Charmtrollet hon är nummer 40 så hon är längst ner på listan där man röstar =) 
http://blandis.se/blogg/?page_id=576
PUSS

Igår kom våren

Kristalls första långrunda utan tröja & Jacka, en utav de första gångerna hon någonsin såg gräs & sol ! Ja gud vad lycklig hon var. Allting har torkat så att löven har börjat flyga med i vinden, Kristall tyckte att dem var superkul att jaga. Hon ville helst inte gå hem alls. Idag är det samma väder. Det blir en långpromenad bort till Dogfun där det ska införskaffas tikskydd =) (jag vet att de inte löper så här tidigt, men om hon ska på chiträffar måste hon ha det. Sen är det alltid skönt att vara förbered när dagen kommer =) )

Hugo var här i Lördags

Emelie & Necmi var här i lördags tillsammans med hugo (kristalls storebror) De lekte i säkert 4 timmar i sträck tills de somnade brevid varandra i sängen.
Hade inte bilderna på denna datan så jag lånade bilden ovan från emelie.
Lägger in dem andra senare idag eller imorgon =)
En liten video hade jag dock laddat upp på youtube sedan tidigare =)