Wetwetwet

Nu har lilla kristall duschat efter en långrunda tillsammans med sin största kompis (pyreneerhund på ca 70 kg) så sen blev det en dusch så hon är fin imorgon då hon ska smutsa ner sig på hundfältet med en massa chihuahuor. Kristall gillar inte att duscha inte det minsta hon äter inte ens godis under tiden så hemskt är det men nu är hon ren fin & luktar gott så det var värt det =)

Vi var nämligen på en väldigt lång runda ute på bulltofta idag där det var vääääldigt lerigt. jag & sambon tyckte iförsig att det var värre än vad hon tyckte hon är ju grym på terräng. Herregud hennes första 3 månader i livet visste hon inte att det fanns annat än snöstorm :P  Men även om hon tyckte det var kul så blev hon ju ganska smutsig, för att inte tala om hennes jacka som jag inte hinner tvätta tills imorgon. Får torka av den lite sen bara, den brukar vara rosa men nu är den mer askgrå.
Jag är så glad för jag har nämligen fått precis den typ utav hund jag önskade mig. En storhund i litet format. Smart, lättlärd & otroligt lydig. Min lilla tjej lekte med en lika gammal rottweilertik härrom dagen, den hade ingen chans mot kristall. Hon han inte ikapp henne & när hon väl gjorde närmanden markerade kristall väldigt tydligt att det inte var okej. Hon kommer funka lysande för agillity och kanske tillome lydnad ?
Nu börjar jag snart svamla bristen på sömn är ett faktum -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback