Chihuahuaträffen

[bilden är inte från träffen utan lånad från http://www.freewebs.com/minelvis/chis.JPG då jag glömde kameran]
I Söndags var jag & Kristall på chihuahuaträff nere på i limhamn. Det var ca 20 chihuahuor, det var väldigt roligt att se då de såg så olika ut, stora & små, smala & tjocka, långhåriga & korthåriga. Några av chihuahuorna var ju helt otroligt små, nästan så att kristall såg enorm ut ;P Men kristall var å andra sidan långt ifrån störst även om hon kanske blir det med tiden.
Från början när vi kom dig var det bara jag en annan ägare som hade 2 chihuahuor & en papillon som hade kommit men tydligen så hade de andra mötts upp en bit bort och kom sedan i en samlad trupp. Stackars Kristall blev lite rädd. Hon är inte van vid chihuahor & definitivt inte 20 stycken som marcherar rakt emot henne.
Men det tog några minuter sen hade hon hur kul som helst och skulle busa med alla =)
Ser verkligen framemot fler träffar när det blivit lite varmare. Då ska jag även ta med kameran.
efter ca 2 timmar vi stranden (då jag och kristall tog en promenad också) så somnade Kristall bums på bussen & sedan bums i sängen när vi kom hem..

Kommentarer
Postat av: anna

hej :) om jag stör med detta ber jag hemskt mycket om ursäkt. annars tänkte jag bara höra om du ville rösta på mig i en bikini-designerntävling? min stora dröm har alltid varit att få designa något eget så det vore jätte gulligt om du har några sekunder över :) tack på förhand! ha det bra!här är länken till mitt bidrag: http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=zxeLEAgg1UMn0cP4EBTUWLmC#bikiniGallery

2010-04-01 @ 00:13:31
URL: http://annalagnebratt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback