Maratonfika med bitter chihuahua

Idag har det varit dåligt på bloggfronten, vi har varit hemskt upptagna ! Arnella och hennes chihuahua Nicki har nämligen varit här och fikat i typ 5 ½ timmar ! Erik kom också och höll oss sällskap efter ett tag :) Kristall tyckte att Nicki var jätterolig men nicki som är en 9 årig väldigt söt men gammal bitterkärring som går under smeknamnet "Satan´s little helper" tyckte mest att kristall var jobbig. Nicki var lite smått nyfiken på kristall men Kristall var så överexhalterad att Nicki bara tyckte att hon var jobbig.
Kristall har ju inte riktigt förstått hur man ska bete sig runt äldre hundar. Hon la sig ju knappast på rygg när Nicki morrade åt henne - tvärtom ! Hon hoppade upp o skulle pussa henne i hela ansiktet istället - det var inte så populärt. Så det gick inte så bra denna gången men jag tror att det kommer gå bättre så fort Nicki vänjer sig lite vid tanken och kristall lugnar ner sig.
Arnella och Nicki var dessutom jättesöta och tog med sig en present till Kristall ! 2 små grisknorrar (tack så jätetmycket <3 )! Snacka om att det blev en hit ! Perfekt för hennes kliande tänder och tillräckligt smala för att hon skulle komma åt där det kliar som mest. Nu kanske vi snart kan få ha våra fingrar ifred ?

Kommentarer
Postat av: Diana - MissMelody

gud vilken liten söting!sv: åh! måste prova det nästa gång jag blir förkyld! haha :)allt bra med dig annars?

2010-01-18 @ 23:24:25
URL: http://missmelody.blogg.se/
Postat av: Arnella

Haha, inte Santa's utan SATAN's little helper :D och det var erik och inte jag som kom på det namnet ^^

2010-01-19 @ 00:26:55
URL: http://arnellahobler.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback