ÄNTLIGEN !

Om fyra timmar ska jag vara på plats och hämta min lilla prinsessa ! har knappt sovit inatt och idag vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen !

kika in igen vid 20.00 så borde jag ha hunnit lägga upp bilder på prinsessan.
guuuuud varför ska tiden gå så sakta.
Slutade röka för lite mer än en vecka sen dessutom, inte så lätt att hålla sig ifrån ciggen just nu kan jag ju säga !

/ F

Kommentarer
Postat av: Lea

Åh vad spännande! Kan nästan känna din nervositet ända hit :o) Ska bli kul att få följa er i bloggen, lovar att titta in i kväll igen.Vad glad jag blir att du gillar Leo, det betyder mycket att få höra!Hoppas allt går bra under resan fram- och tillbaka. Ha de gott, kram Leo & Lea

2010-01-08 @ 14:36:30
URL: http://leos.nu
Postat av: Malin

Att ta hand om pälsen är inte så svårt, kamma en gång i veckan och håll koll bakom öronen och under magen så att inte tovor bildas. Man ska inte bada hunden för ofta, då tar man bort pälens naturliga skydd mot kylan och smuts.

Viktigt att komma ihåg när det gäller små hundar är att inte bära på dom jämt, hunden klarar mer än man tror och behöver få utvekla sina muskler och leder. Givetvis ka man inte låta den gå i trappor själv när den är liten men vid 5 månader så kan man lära den att gå några steg själv i trappor.

Sen behöver en liten hund uppfostra lika dant om en stor hund, den får inte dra i kopplet, bita i saker, tigga mm. Låter man hunden göra det så blir den odräglig som vuxen vilket inte är så trevligt.Har du mer frågor så är det bara att säga till.

2010-01-08 @ 16:03:14
URL: http://livetmedpapillon.doggyblogg.se
Postat av: Sally

Vad sööööt! Jag skulle gärna vilja ha en hund, men nu har vi katt och han äger..../Sally

2010-01-08 @ 19:56:05
URL: http://sallybysally.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback