Ett nytt försök

Nu är det dags att ta tag i bloggen igen, det har varit mycket annat på senaste tiden så jag och Kristall har inte haft tid att prioritera bloggen ;) Men nu har det lugnat sig så vi gör ett nytt försök.
Det som har hänt sen sist är väl framförallt att vi har flyttat och det är vi glada över, det finns mycket bättre parker här! Kristall har dessutom träffat en massa nya vänner bla 2 chihuahuor som bor på samma gård =) Vi har även haft en hund här hemma under en period som vi var akut jourhem till vi har inte kvar henne längre men ska visa er bilder på henne en annan dag =)
Vi har även avslutat grundlydnaden, kursen gick hur bra som helst! Kristall var ensam liten hund alla andra var staffordshire, cane corso mfl. Kristall var lite nervös i början men det gick bättre och bättre =) Så nu har vi börjat kolla runt på lite nya kurser blir förmodligen agillity men är lite sugen på att fortsätta med lydnaden också, men det kan bli för mycket att gå 2 kurser samtidigt...
I övrigt så har Kristall lekt mycket i snön med bla Dina som är på bilden ovan (i rosa jacka), Dina är 75% chihuahua & 25% dvärg pincher. Kristall har på bilden på sig sitt bobbytäcke, ett superbra täcke som funkar i de flesta väder. Dock behöver hon lite varmare kläder nu i snökaoset.
Har beställt hem lite olika grejer blandannat julklappar, ska visa dem i ett annat inlägg.
Just nu har jag ingen sladd till kameran men ska försöka fixa det i veckan så jag kan ladda upp lite nya bilder =)

Kommentarer
Postat av: Bina

Gott Nytt År =)

Hur var din nyår ?

2011-01-01 @ 15:19:10
URL: http://binalakritz.blogspot.com
Postat av: emma

vilka sötisar du har

2011-05-20 @ 23:08:05
URL: http://enlitentax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback