Hallihallå!

Tänkte visa er vad mamma köpte till mig på dogfun iförrgår! Jag fick ett nytt täcke som jag ska ha när det regnar ute eller är kallt, det är jättefint! Det är faktiskt inte rosa, för jag är inte bebis längre, det är mer brunmetallic med guldbens detaljer och sen fick jag en idbricka med mitt namn och telefonnummer på som också är i form av ett ben i guld. Superfint ! Men jag blev gladast för tjurmuskeln-...
Mamma & Pappa var lite uppspelta när de kom hem. För tjejen som jobbar på dogfun hade tydligen sin hund i affären, en harkelin grand danois. Det är exakt en sån vi tydligen ska skaffa när vi flyttar till gislaved.. Jag tycker det låter lite läskigt men mamma säger att de är lugna så att det kommer gå bra.. Dessutom kommer ju jag bestämma för jag kommer vara äldre och förhoppningsvis ha fått valpar vid det laget !
OHNEJ !
pappa dammsuger, måste rädda mig själv !

Kommentarer
Postat av: Anneli + vavvorna

Tack så mycket.Vilket fint täcke, det passar dig perfekt.Om du vill följa oss på bloggen så får du gärna gå in och göra det på Bloglovin. Vi kanske kan följa varandras bloggar. Skulle vara intressant att höra hur det blir när ni skaffar grand danois-hunden.

2010-08-16 @ 19:34:39
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Sabina

Min hund ?

Han har svart nos =)

Söt vovve du har.

Vilken ras?

2010-08-16 @ 20:27:18
URL: http://Binalakritz.blogspot.com
Postat av: Malin

Tack :) Han är snart 18 månader gammal. Din hund är också väldigt söt!

2010-08-16 @ 21:49:27
URL: http://livetmedpapillon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback