Bild special;

Tema sömn !
Ohyes, lilla kristall älskar att sova. Överallt, innanför jackan o uppe på ens huvud.
Take a look !











min stackars älskling !

 

Min prinsessa är sjuk, min stackars älskling. hon sover hela tiden, äter knappt & spyr upp det. Hon är dessutom stenhård i magen & har inte bajsat sedan igår, nosen är torr o varm i omgångar, tassarna är jättevarma & ögonen som i vanliga fall alltid rinner har vit goja runt sig.

Nu har hon iaf fått i sig lite paraffinolja för magen o lite risavkok samt kokt fisk så jag hoppas att hon ska få behålla det. Vi har dessutom lagt i lite druvsocker i hennes vatten (tack för tipset arnella) så att hon får i sig energi.

Nu ska vi strax ta tempen o hoppas att hon inte har feber. Vill att hon ska må bra igen, är orolig som världens största hönsmamma ! Djursjukhuset säger ju bara att vi ska avvakta, så det är väl det vi får göra helt enkelt.

Promenaderna idag är inte många, inte heller långa. Men en liten ny kompis träffade hon iaf på idag =)
en cotton de tulear =)

 

 


Kristall


Min prinsessas första photoshoot!
Sötare kan man nog inte bli !

Mer bilder


Bilder lördagen den 23/1

I lördags blev det en långpromenad i pildammarna, sen gick vi hem till mamma o åt tårta för lillasyster hade haft prinsesskalas. Det tog inte lång tid innan båda prinsessorna somnade i soffan.

 


Dåligt

har blivit dåligt med uppdateringar här på sistone skulle fixa det idag men det blev lite ändrade planer..
Imorgon kommer jag dock att ha all tid i världen för att åtgärda det ;)

SHOPPING !

Igår var det shopping som gällde, äntligen har vi hittat kristalls favoritaffär ! Det är en liten bit att gå men det är det värt. Dog fun tror jag det heter det ligger på grönegatan, vid caroli här i malmö. Trevlig personal, söta hundar & kläder till bra priser. Det blev en ny spindelleksak (hon fick ju en i julklapp av beaty men den slet hon sönder illa kvickt så nu fick hon en ny fast rosa) sen blev det en stickad röd polotröja och en rosa jacka. Jackan är lite stor men hon växer nog i den snart. Den har luva egentligen men hon har inte riktigt lärt dig gilla den än :P
På väg till djuraffären.
Provar en tröja & speglar sig
Den kändes bra
En sån ska vi ha
& en leksak
Sen blev det en jacka också,
Den kändes väldigt fashion
Så jag hade på mig den påvägen hem !
Sen tog jag på mig min nya polotröja när vi skulle ut på kvällsrundan
Jag kände mig skitsnygg
Men det var kallt ändå, så vi sprang hem tillslut

Syskondate

Igårkväll hade Kristall playdate med sin bror Hugo i 1 ½ timme utomhus. Det var sjukt kallt, men det var skoj så man ska inte gnälla. De älskar verkligen varandra, de tröttnar inte på varandra, gnäller när de inte är med varandra & letar efter varandra. Sjukt gulliga. Nu hinner jag inte blogga meer, måste iväg o handla till kristall =)

Busunge


Långpromenad och inköp

Idag var jag, sambon & lilla kristall ute på en riktigt långrunda. vi gick i en helt ny park där vi blandannat gick förbi en hel skolklass (årskurs 1 skulle jag tippa ) det var helt sjukt hur mycket "aaaw" & "vad söt" & "hur gammal?" Det var nästan som en kör, borde ha filmat det ! Det roliga var att det var pojkarna som var mest intresserade :p
Sen blev det en liten runda in på vacker tass på mobilia här i malmö. Blev lite tuggsaker, godis & ett valpshampoo. Var tvungen att köpa shampoo eftersom att jag är livrädd att hon ska rulla sig i bajs och att jag inte ska ha shampoo hemma :p flaskan vi köpte var enorm, kommer nog räcka i typ 5 år :p

Bilder från igår

Såg att Peters mamma hade skickat över bilder sen vi var där igår & åt tacos och ben & jerrys =) Jag glömde nämligen kameran det är därför ni inte fått bilder förräns nu. Kristall tyckte för övrigt att det var jättekul att äta upp fransarna på deras mattor. Det tyckte dock inte jag att hon skulle tycka så det blev en del skällandew på henne. Men det är inte lätt att skälla på en sån liten sötnos !
/ F

Maratonfika med bitter chihuahua

Idag har det varit dåligt på bloggfronten, vi har varit hemskt upptagna ! Arnella och hennes chihuahua Nicki har nämligen varit här och fikat i typ 5 ½ timmar ! Erik kom också och höll oss sällskap efter ett tag :) Kristall tyckte att Nicki var jätterolig men nicki som är en 9 årig väldigt söt men gammal bitterkärring som går under smeknamnet "Satan´s little helper" tyckte mest att kristall var jobbig. Nicki var lite smått nyfiken på kristall men Kristall var så överexhalterad att Nicki bara tyckte att hon var jobbig.
Kristall har ju inte riktigt förstått hur man ska bete sig runt äldre hundar. Hon la sig ju knappast på rygg när Nicki morrade åt henne - tvärtom ! Hon hoppade upp o skulle pussa henne i hela ansiktet istället - det var inte så populärt. Så det gick inte så bra denna gången men jag tror att det kommer gå bättre så fort Nicki vänjer sig lite vid tanken och kristall lugnar ner sig.
Arnella och Nicki var dessutom jättesöta och tog med sig en present till Kristall ! 2 små grisknorrar (tack så jätetmycket <3 )! Snacka om att det blev en hit ! Perfekt för hennes kliande tänder och tillräckligt smala för att hon skulle komma åt där det kliar som mest. Nu kanske vi snart kan få ha våra fingrar ifred ?

Photoshoot

 

Igår skulle jag, P & Kristall gå och handla lite grejer till henne i en djuraffär som Matilda tipsade om. Tyvärr hade de stängt en kvart innan vi kom dit, då blev jag sur. Vi skulle nämligen köpa en massa grejer till henne bla ett halsband eftersom att hon skulle fotograferas idag. så jag köpte ett människohalsband på rean på ur&penn istället, kostade typ 30 kronor.
Men sen blev fotografen sjuk och fick ställa in så nu blir det ingen fotografering.
Men det gör ingenting, vi bokar bara in en ny ! måste bara hinna ta valpbilder innan hon blir för stor =)

Tack !

Tack s¨jättemycket för bolleb och välkomnandet till familjen, jag blev jätteglad !
Puss
/ Kristall

@ mamma´s place

Idag var vi & hälsade på hemma hos mamma ! Alla utom mamma har ju träffat Kristall innan så nu var det mamma & såklart min lillebror Gabriels tur =) Hos mamma åt vi middag och chokladpudding - supergott :)  Kristall hade jätteroligt och fick dessutom en present (ska visa den i nästa inlägg glömde fota den ) Hon lekte med min lillasyster Daniella som uppenbarligen är hennes favorit, sen jagade hon en boll i en halvtimme och sen somnade hon i sängen som Daniella hade gjort till henne med hjälputav en del utav en dockvagn och en filt =) Hon hälsade även på Gabriel som bara är ungefär 5 månader gammal han tyckte att hon var jätterolig o ville jättegärna dra i hennes stora öron medans hon mest ville slicka på hans tår =) & sen somnade hon i mammas famn & sen i Daniellas knä
/ F

besök !

Igår skulle ju egentligen Tyson kommit och hälsat på Kristall men hennes mamma försov sig så det blev inget. Kristall tyckte det var tråkigt. Och dessutom blev hon sur på mig för att hon inte fick leka med kamphundarna (hon har redan glömt hur litenhon är). Men tack gud så fick hon besök igårkväll iaf !
Ehsan & Ziko kom och hälsade på, Kristall tyckte att dem var lite konstiga först- tror det var för att dem heter ehsan & ziko. Men tillslut vågade hon leka med båda två & hade faktiskt jättekul =) så kul att det hände en olycka...
/ F

Hugo

Igår när Peter var ute på kvällsrundan med Kristall och jag höll på att gå och lägga mig fick jag ett sms utav peter. I smset stod det att Kristalls bor var ute och att jag skulle komma ut. Så jag sprang ju ut osminkad och bara drog på mig kläder, glömde dock strumpor så när vi stått och pratat med dem i ca en halvtimme (?) hade mina tår domnat bort.

Kristall var iaf inte rädd för hugo längre (hon har blivit mycket kaxigare sen hon träffade tyson) och det verkade som att han förstod att de var syskon, på lukten eller något. De busade omkring som galningar, hur söta som helst. Sjukt kul att se honom också eftersom att han är 5 månader äldre än Kristall, så man vet vad som komma skall om man säger så =)

 

/ F


2 Månader

Idag den 14e januari fyller min lilla Kristall 2 månader ! & vad innebar det ? Jo hennes allra första shoppingrunda !
Så hon köpte 2 leksaker. 1 sånt knutet rep i olika färger, det kliar i tänderna på henne verkar det som så hon behövde det. Hon fick ju en tuggleksak av P samtidigt som hon fick tandkrämen och borsten. Men den piper så hon tycker inte om den :p Sen köpte hon en liten kattleksaks boll med en prinsesskrona på för att den var söt, dock kommer den nog gå sönder redan idag :p
Sen köpte jag en klotång till henne hennes klor är galet vassa !

Så nu springer prinsessan runt med repleksaken och tror att hon är en pitbull - love it !
Grattis Kristall !
/ F


Kristall & Tyson

Nu är vi hemma igen efter ett par timmars lek hemma hos Matilda. Jag var ju lite orolig för att Kristall skulle bli en mes men det verkar inte så trots allt ! Hon och Tyson gick jättebra ihop och Kristall sa tillomed ifrån några gånger. Stackars Tyson var trött men han fick inte vila, det var full rulle hela tiden !
Jag hann knappt ta några bilder eftersom att min kamera dog nästan direkt och det var inte lätt att fånga dem tillsammans på en bild ! & de bilder jag tog blev i skitdålig kvalite utav någon anledning :S Så jag lånar en bild från Matilda för att visa upp Tyson :)
Tyson är ungefär lika gammal som Kristall, han är en liten blandning mellan papillon, lhasa apso, dvärgschnauzer & schiperke ! Sjukt söt liten hårboll ! Hemma hos Matilda bor det en katt också, som Kristall tyckte det var jättekul att leka med. Katten uppskattade nog inte det lika mycket- speciellt inte när både Tyson & Kristall var efter henne ! Så nu vet vi att hon inte är rädd för katter heller :p
Skulle ha filmat när dem lekte så ni fått se, men vi får ta det nästa gång ! Redan på fredag kommer Tyson hit & leker med Kristall Matilda ska nämligen på ultraljud ! Hon ska ju snart få en bebis också :D

/ F

Toypudel

När sambon var ute med kristall på en kvällsrunda igår så träffade de på en liten toypudel på 2 år & Kristall hade inte blivit rädd utan de hade hälsat och busat lite :) Jag blev jätteglad eftersom att hon har blivit rädd alla andra gånger! 
Man vill ju helst inte ha en hundrädd hund !
Nu ska jag och Kristallen snart iväg på en liten playdate hos Matilda och hennes hundar så förhoppningsvis gör det henne ännu modigare =)
/ F

Dagens besökare !

Idag var en utav mina närmsta vänner Erik på besök vilket var jättekul eftersom vi inte setts på ett bra tag och jag hade saknat honom dundermycket! Han och Kristall kom superbra överens, så nu vet vi även att hon inte är homofob =)

/ F

Kristalls bröder !

Herregud, sjukaste grejen har hänt. Ni vet förra inlägget jag skrev om hunden vi träffade på innan ? Jag tänkte efter och insåg att jag kände igen valpen från bilden jag fick på Kristalls storebror som hade ungefär samma teckning som Kristall. Valpen bakom den valpen var en kopia utav hunden jag träffade idag. Bilden jag pratar om hittar ni i det HÄR inlägget.

Så vi ringde upp uppfödaren för att kolla om någon från förra kullen bodde i Malmö och var ca 7 månader gammal & yessir. Hugo som jag stötte på idag är Kristalls storebror, är det inte helt sjukt ? Hennes storebror bor något kvarter bort ! Och uppfödaren berättade även att de har en halvbror från kullen dessförinnan som bor på samma gård som Hugo !

Så det är alltså 3 syskon här i området. Helt galet. 
Jag är superglad !

 

/ F


Ny kompis ?

[Videon är inspelad precis innan händelsen jag beskriver nedan]
När jag och Kristall var ute innan så lät jag henne gå lös hon går lös nästan hela tiden men vi har börjat träna med kopplet lite grann. Iaf helt plötsligt så hör jag hur en liten hund skäller på andra sidan en häck precis vid Kristall. Kristall blev rädd och sprang iväg. Jag blev livrädd att hon inte skulle komma tillbaka, men det gjorde hon ganska snabbt.
Det var en kille som kom med en liten vovve. Han bad om ursäkt för att hans hund skrämde Kristall och sedan frågade han om det var en chihuahua. Jag berättade att kristall är 50 % chihuahua & 50 % papillon och det sjuka var att det var hans hund också (som sedan visade sig vara hans flickväns hund, suprise !) . Vi pratade vidare en stund och sedan så frågade han helt plötsligt mig om jag var "P´s" flickvän vilket jag är ! Så det visade sig att han har gått i samma klass som min sambo. & hans flickvän bor bara något kvarter ifrån oss, så där har vi nog en framtida hundkompis till Kristall, även om hon blev rädd för honom idag :)
Tänk vad kul att ha en hundkompis som är samma blandis o bara 5 månader äldre än min lilla sessa- det tyckte vi om !
/ F

Missförstånd

Vi har fortfarande lite svårt att förstå varandra då & då, jag och Kristall asså. Hon pep & gnällde jättemycket efter att vi precis varit ute innan, så eftersom att hon inte hade gjort något när vi var ute tänkte jag att hon kanske behövde gå ut igen.
Väl ute fortsatte hon gnälla men jag antog att det var för att hon provade kopplet för första gången (det gick sådär vi ska göra ett nytt försök på nästa runda) så vi gick runt ett tag men hon gjorde ingenting då heller så vi gick hem igen. 

Hon pep fortfarande och jag förstod ingenting, sen la vi oss i sängen och skulle kolla på film. Då somnade hon direkt & hon har sovit sen dess. Hon har sovit ca 2 ½ timme så hon gnällde helt enkelt för att hon var trött och jag fattade ingenting utan drog bara ut stackaren på en runda till. Det är inte lätt att tolka signalerna alltid.
/ F

Playdate - eller något liknande !

[Shawty&Alex]
Idag fick jag och Kristall besök ! Alexandra & Cliff skaffade nämligen en valp igår. En tio veckor gammal rottis/dobberman som heter Shawty. Hon var ca 4 gånger så stor som Kristall och Kristall som inte träffat fler hundar än sina syskon o föräldrar tidigare tyckte att det var lite jobbigt. 
Shawty busade o nafsade lilla kristall i örat så Kristall blev rädd och sprang iväg. Det tyckte Shawty var jättekul, hon trodde nog att kristall var en liten leksak så hon hoppade efter och försökte få tag i henne.
Så jag satt med Kristall i knäet uppe i sängen, då blev hon allt kaxig när hon stod över Shawty och hon inte kunde få tag på henne.
Så det var inte världens mest lyckade playdate men det går säkert bättre när de båda är lite äldre =)
/ F

Kristall bloggar igen !

Hej igen allihopa, nu gör jag ett nytt försök med bloggandet !^

Mest för att jag upptäckte att F glömt skriva en del viktiga saker i bloggen såsom att i förrgår så kom Fs lillebror hit, han var jättesnäll. Jag försökte stjäla en feferoni från honom, men F tyckte inte det var en bra idé. Synd bara att han inte ville leka så mkt med mig, han satt mest o fixade med den nya datorn...
& vet ni vad som hände igår ? Då kom Fs lillasyster & hennes pappa på besök. Hennes lillasyster var kul tyckte jag, änligen någon i min egen ålder ! Jag blev jätteglad o hoppa & pussa på hennemen då blev hon lite rädd. Vilket F tyckte var konstigt för att hon var inte rädd för de andra hundarna F hade haft på senaste tiden (En husky & en hybrid) Men vi lekte lite grann iaf & sen när hon skulle åka hem så pussade hon mig på munnen !

Nu ska jag leka vidare !
/ Kristall

Enorma framsteg

 

Har ändrat designen lite nu, tycker personligen att den är mycket bättre vad tycker ni ? Prinsessan Kristall ligger o sover här i mitt knä och jag är så stolt över henne ! Hon är så duktig hon är så modig och framförallt hon visar tydligt när hon måste gå ut. Hon har fattat att man kissar&bajsar utomhus o att man måste säga till när man är nödig, superbra tycker jag !

Hon är dock väldigt uppmärksamhets krävande, någon måste hela tiden mysa eller leka med henne. Och det håller ju inte i längden.Men det är inte lätt att ignorera en liten söt valp som piper för att hon saknar en trots att man bara är uppe på en stol.

/ F


Designbyte

Om bloggen ser konstig ut, eller det är något annat strul så är det för att otekniska jag måste ändra utséende på bloggen. Den ser förjävlig it ! Man ser knappt bilderna för allt rosa, nej nu ska vi back to basics med en mer diskret design ! 


Kristalls bloggdebut !

Hejsan alla människor och vovvar ! 
Det är jag som är kristall, som denna bloggen handlar om.  Och därför är det ju inte mer än rätt att jag ska göra ett inlägg här. Så jag tänkte bara förklara lite för er vem jag är och vart jag kommer ifrån.
Om man tar det från allra första början så var det såhär att min mamma Binky som är en papillontik på 4 kilo, fick en planerad kull med en långhårig chihuahua på 2 kilo. Valparna blev jättefina o tydligen tyckte mamma o pappa om varandra så mycket så att det blev en kull till, en oplanerad sådan. 
Och den kullen - Den kommer jag ifrån !


Jag föddes i Arlöv, skåne klockan 15.20 den 14e novemer år 2009. Men det var inte bara jag som hoppade ut ur mammas mage då utan det var mina 4 syskon också, 3 brödrar & 1 syster. (Det är jag som är i mitten på bilden, ni ser väl kristallen på ryggen?) Men jag var faktiskt 2a ut så man ska inte tro att pojkarna är snabbast alltid.
För ungefär 5 veckor sedan kom det 3 personer hem till oss. 1 blondin, en flintskallig kille och en gamling. Jag förstod inte riktigt vad dem gjorde där jag tyckte mest att det var jobbigt att dem lyfte upp mig o tittade på mig, jag var ju faktiskt höjdrädd !
För 3 dagar sedan kom de tillbaka igen, fast de hade bytat ut gamlingen mot en annan gamling. Denna gången var det lite roligare att dem kom, de fikade o jag busade med mina syskon :) Efter ett tag tog de på sig kläderna och den ljushåriga tjejen tog mig i famnen och gick ut o satte sig i en bil med mig. Vi åkte länge i den bilen, hela vägen till malmö !
Nu är jag minsann sömning igen o ska ta mig en tupplur, återkommer med ett inlägg om min tid hos P & F !
/ Kristall


On the way

Kristall bloggar på minidatan nu, det kan nog ta ett litet tag till innan inlägget kommer upp det är ju trotsallt första gången hon bloggar
/ F

Godnatt allihopa



Prinsessan har redan somnat, dock ska vi ut på minst en runda till sen !
Imorgon har Kristall lovat att göra sin bloggdebut så någon gång imorgon kommer hon blogga om sin tid hos oss hittintills. Hon har lovat en massa bilder och kanske ett och annat videoklipp !

Hon skulle egentligen debuterat idag men efter en massa strul med datorerna här hemma vart hon helt enkelt inte på hugget längre.
Sov gott alla söta
& nej, ni får aldrig se hela mitt ansikte (6)

/ F

Filmklipp



Tack så mycket för hjälpen ! Nu kan jag äntligen ladda upp videoklipp !
Här kommer en liten blötpuss till er alla söta läsare som kommer med så gulliga kommentarer hela tiden.
Jag hinner ju knappt svara alla. Men jag gör så gott jag kan :)

Nu ska jag snart ladda in lite nya bilder från idag i datorn min, sen blir det säkert ett sista inlägg innan sängdags :)

/ F

Hjälp !

Skulle ladda upp lite videoklipp men mitt program som jag använder (windows movie maker) deras filer kan inte laddas upp på youtube o utav någon anledning kan inte konverteringsprogramen läsa filerna eller något så jag är stuck in the middle. Försöker ladda ner ett annat program nu men det tar tid, någon som har tips på något bra program ?
Vill ju visa er filmklippen :)

/ F

En liten olycka är väl inte hela världen ?

Aja,  någongång ska väl vara den första. Kristall har nu officielt gjort 2an inomhus också.
Hon satte sig med rumpan precis på Gynnings bok - min natt med martini.
jag hann dock dra undan den i sista sekunden.
tror inte hon är en gynning fan direkt...
Nu ska vi titta på lite film medans vi väntar på att husse ska komma hem med en ny data o lite smågrejer till kristall :)

/ F

Ut o in o ut o in

Prinsessan klarade hela natten utan en enda olycka men då sprang vi också ut 7 imorse - superfun.
Vid 8-9 tiden somnade vi om igen i en halvtimme ungefär, vi skulle bara mysa o vila lite men helt plötsligt så nannade vi båda kudden
Hon har varit jätteduktig o gjort sina behov utomhus så som det heter. hon är så lekfull o mysig helt underbar är hon. Hon tycker dock inte om att gå ut i snön hela tiden, så fort vi ska ut springer hon bort till sin bädd.
Hoppas snön försvinner snart !
tänkte bara visa er lite bilder från igår innan vi ska springa ut igen sen ska jag ladda upp lite videoklipp också :)
/ F

Nu är hon här !

Vi kom hem för en timme sedan och gud vad lycklig jag är. har försökt att ta bilder på henne men det är svårt just nu, hon är lite förvirrad o stirrig :) Ska filma också så att man ser henne lite bättre.
Det har redan skett en olycka här inne men det var ju väntat, skulle precis ut men hann bara inte riktigt. Nu har hon iaf somnat i sin bädd här brevid söt som en ängel. så nu är det bara att vänta tills hon vaknar sen ska vi ut igen. dock blir det nog tröjan på då.
stackaren håller ju på att frysa ihjäl där ute. vill inte ens gå ut för att det är så kallt.
Men vi får se, ville inte riktigt tvinga på henne en tröja nu :p
Mer bilder kommer senare eller imorgon :)
/ F

ÄNTLIGEN !

Om fyra timmar ska jag vara på plats och hämta min lilla prinsessa ! har knappt sovit inatt och idag vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen !

kika in igen vid 20.00 så borde jag ha hunnit lägga upp bilder på prinsessan.
guuuuud varför ska tiden gå så sakta.
Slutade röka för lite mer än en vecka sen dessutom, inte så lätt att hålla sig ifrån ciggen just nu kan jag ju säga !

/ F

Hundtoa

Jag hatar regn o kyla, så jag tänker inte gå ut med hunden om det är kallt eller blåser eller så.
så jag har gjort en typ "bajamaja" till henne idag, lite glamourösare såklart vem vill ha en ful hundtoa liksom ? Så jag har köpt en låda som jag kan sätta ner henne i när jag inte orkar gå ut med henne så får hon stanna där i tills hon gjort sina behov.
Nej, jag är inte det minsta seriös. Jag har köpt en ful liten låda för 5 kronor på ikea där jag ska ha kristalls grejer i, men hon ska absolut inte göra sina grejer i den. (jag kommer gå ut med henne jag lovar) Men en papplåda är inte kul att ha framme så jag drog fram både sax o lim och satte igång
Ful låda för 5 kronor.
lådan kläddes med rosa-metallic presentpapper från rusta som kostade typ 14 kronor ?
hade en massa rosafluff, typ som mini fjäderboor som jag köpt till en fotografering förra året.
så det åkte också upp på lådan :)
Den färdiga lådan, glamorama !
Skulle inte förvåna mig om jag sätter på lite mer grejer med tiden men just nu får det räcka så här :)

Fancyschmancy toa eller hur ? ;)
/ F

ArkenZoo

Igår begav jag mig ut till svågertorp trots att jag är supersjuk men jag orkade inte vänta längre vart tvungen att köpa lite grejer till prinsessan som ni ser här under :)
Food of course !
En liten stickad tröja med en ficka där det finns ett litet regnskydd i :)
'
Ett miniflexkoppel i rosa of course
Halsbandet :) Var inte lätt att hitta ett fint som var tillräckligt litet-
Bajspåsar as big as the puppy.
Will you ever see my face in the blog ? I doubt it !
/ F

Kristalls Julklappar

En underbar rosabädd från Anki och Beaty :)
Rosa valpfilt med en liten nalle som piper när man biter på den från lillebror Felix =)
bild lånad från doggie.se
Prinsessmatskålar från mig =)
bild lånad från doggie.se
En leksak från Beaty :)

/ F

Längtan

Skulle ju ha hälsat på lilla Kristallen i måndags men det blev inställt då hon som har hundarna nu blev sjuk, samt att jag blev sjuk och behövde jobba för slitz på arena. Så nu blir det inte fler träffar innan jag ska hämta henne, vilket får mig att längta ännu mer. Fick ett mejl från uppfödaren nu iaf där hon delvis skrev såhär: Jag kan säga som så att hon har rest sina små öron o är en ganska tuff liten dam. I allafall mot sina syskon ;)

På fredag ska vi hämta henne, det är inte ens en vecka kvar. Nästan alla förberedelser är gjorda resten ska göras imorgon.
Ska köpa ett litet valphalsband till henne och mat samt att jag ska pyssla, fast pysslandet är nog mest för min egen skull egentligen :p haha.
/ F